Notícies

Benvinguda nou curs 2018-19

 
 
Imatge APIMA IES Esporles
Benvinguda nou curs 2018-19
per APIMA IES Esporles - dimecres, 10 octubre 2018, 17:47
 

Benvolgudes famílies,

Des de l'APIMA vos volem donar la benvinguda a aquest nou curs i l'encetarem el proper diumenge, 7 d'octubre, participant en la Fira Dolça. Vindrà S'altra Senalla, associació sense afany de lucre que es dedica a difondre el comerç just, oferint un consum responsable i alternatiu. Muntaran una parada a la Plaça de l'Ajuntament on ens oferiran una degustació dels seus productes i podrem participar en un taller de rebosteria feta amb els seus productes (el taller començarà a les 11.45 h o consultau l'horari en el programa de la fira).

També informar-vos que el proper dissabte, 27 d'octubre, tindrà lloc en el mateix recinte del nostre centre, la I Diada d'Oci Saludable. Una jornada on totes les famílies estau convidades a participar i on s'oferiran un bon grapat d'activitats que ens poden resultar atractives per ocupar el temps lliure a qualsevol edat.

I ben aviat, es reactivarà la secció juvenil del Club de Muntanya d'Esporles Ermassets, amb les sortides mensuals que organitzam conjuntament amb el Casal de joves de l'Ajuntament. Aquestes sortides estan pensades perquè l'alumnat de l'institut tingui la possibilitat de conèixer i gaudir la natura, amb un grup de monitors i monitores amb formació específica.
Esperam que aquesta iniciativa sigui del vostre interès i en qualsevol cas vos anirem informant.

Recordar-vos que encara sou a temps de col·laborar i participar més activament fent-vos socis de l'APIMA, si és que encara no ho sou, sempre pensant en el benefici cap als nostres fills i filles.

Salutacions,

APIMA IES ESPORLES